UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERME! DEVRİMCİ MÜCADELEYE KATIL!

uyusturucu-ozel

Son aylarda neredeyse her gün uyuşturucudan, özellikle Bonzai kullanmaktan yaşamlarını yitiren gençler var. Buna dur demeliyiz!

Uyuşturucu kullanımı yeni değil kuşkusuz. Ama hiçbir zaman bu denli yaygınlaşmamış, bu denli ölümlere neden olmamıştı. Bugün kullanma yaşı 11’e kadar inmiş durumda. Bonzai denen madde ucuz olduğundan, çok satılmakta, 2-3 kullanımdan sonra bağımlılık yaratmaktadır. Öyle ki, uyuşturucu alabilmek için hırsızlık dahi yapılmaktadır.

Bonzai kullanan bir genç, Bonzai parası için 17 yaşındaki kardeşini öldürdü. Bu örnek bile başlı başına madde bağımlılığının insanları ne hale soktuğunu göstermeye yeter.

Uyuşturucu, kapitalist sistemin soluk borusudur. Bu sistemde insan sağlığının hiçbir önemi yoktur. Tek amaç burjuvazinin daha çok para kazanmasıdır.

İstiyorlar ki, gençler uyuşturucu içsin; para gelsin.

İstiyorlar ki, gençler uyuşturucu içsin; uyuşsun, sistemi sorgulamasın, kendi taleplerinin, haklarının peşine düşmesin! Yozlaşma batağında çürüyüp gitsin!

Bu yüzden devrimci faaliyetin olduğu yerlerde devlet destekli uyuşturucu sokulmakta, uyuşturucu çeteleri polis tarafından korunmaktadır.

Bu yüzden yıkımlara karşı direnen emekçi semtlerine, polis destekli çeteler salınmaktadır!

 

İŞÇİLER, EMEKÇİLER, GENÇLER,

Uyuşturucuya ve her türden yozlaşmaya karşı saflarımıza katıl! Devrimci mücadeleyi yükselt!

Gençler; eğer uyuşturucu belasından korunmak, yozlaşma batağına girmek istemiyorsan, örgütlü olman gerekir! “Bana birşey olmaz” deme. Sana birşey olmasa bile kardeşine, akrabana, arkadaşına bulaşır. Korunmanın tek yolu, bu sisteme karşı örgütlü mücadeleden geçer. Saflarımızda örgütlen!

Anneler, babalar; çocuğunuzun uyuşturucu batağında ölmesini istemiyorsanız, onların devrimci saflarda örgütlenmesine önayak olun! Devrimci mücadeleye katılan çocuklarınıza engel olmayın, izin verin!

Uyuşturucu kullanan gençler; uyuşturucu belasından kurtulmak istiyorsanız, bir amaç uğruna mücadele etmelisiniz. O amacı da devrimciler gösteriyor. Kurtuluş; uyuşturucunun, sömürünün olmadığı bir dünya olan sosyalizm için mücadele etmektir. Uyuşturucuyu bırak, saflarımızda örgütlen!

Uyuşturucu öldürür!

Kahrolsun kapitalizm!

Yaşasın devrim ve sosyalizm!

                           17 Temmuz 2014

Proleter DEVRİMCİ DURUŞ

Bunlara da bakabilirsiniz

1 Mayıs’ta Taksim’e çağıran bildiriler dağıtıldı

İşçi ve emekçileri 1 Mayıs’ta Taksim’e çağıran, PDD imzalı bildiriler, metrobüs duraklarında dağıtıldı.   1 …

“3 Cisim Problemi” dizisi ne anlatıyor

Netflix’in yayınladığı “3 Cisim Problemi” adlı dizi üzerinden epeyce tartışma yürütüldü. Daha yayınlanmadan önce, “Game …

1 MAYIS’IN TARAFI OLAN TÜM GÜÇLERE ÇAĞRI

2024 1 Mayısı’na sayılı günler kaldı. Bu sene işçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü …